September 2011!!!!

Jaha, tänk så fort dagar blir till veckor. Veckor blir månader. Och månader blir till år.

I morgon är det 30 år!!!! sedan jag födde min yngsta dotter Anne.     Mycket har hänt under alla de 30 åren, både för Anne och för oss andra i familjen.

Hon har ju varit modell i Umeå i höst. Jättespännande var det när vi väntade på hennes redogörelse av modellupplevelsen. Hon blev sååå himla snygg på fotot som hon fick köpa med sig hem. Hade man haft råd skulle jag ha beställt fler foton.

Men kolla in vilken pangbrud

 

I morgonkväll ska vi åka och gratulera Anne på hennes 30-årsdag. Hon är hos Pernilla och sköter om barnen denna vecka då storasyster har åkt till USA. Så då blir det till att kalasa på Annelund den här gången. Hoppas att hennes "Piteåkompisar" hittar till henne också. Presenter är sååå svårt att ge. Men en liten sak har jag fixat i alla fall.

Vädret har inte varit det bästa idag. Skulle ju ut och träna Cha-Cha lite. Men jag har hållt mig inne och bakat, tvättat och donat på lite. Hoppas på bättre väder i morgon, man vill ju inte förkyla sig nu. Det är väl dags att tänka om lite i klädvalet när man ska vistas ute. Då klarar man sig säkert ifrån förkylning. Ulla Nilsson har stickat sockar till både mig och Lage. Mina går i rosa och är mjuka och sköna. Kul att det blev lite rosa i dem. Jag har nämligen fastnat för den färgen i höst. Har ingen aning om varför det blev just rosa, hmm.

Ja, jag får väl försöka att klä mig för rätt väder i morgon så Cha-Cha får komma ut och jobba lite. Hon är redo, väntar bara att få sätta igång.  Sweetie och Nova har gått framåt på träningarna, så nästa träning ska vi försöka att göra ett helt "prov", men det skulle vara bra om vi var fler som kunde träffas. Det är lite knapert på funktionärssidan. Och kanske man skulle försöka att hitta lite mer svarta fåglar att stoppa i fryse för träning.

I morgon ska vi åka och handla också. De har billiga rotsaker på affärerna i Piteå. Man får väl hamstra det man kan förvara på rätt sätt. Lök, morötter och potatis är det åtgång i vårat hushåll.

Nu har jag ju fått in några rader på bloggen. Ibland blir det långt mellan gångerna. Men nu kanske det blir en lite lugnare period för oss, då kan man sätta sig ner någon stund och printa ner lite grann.

Förresten har jag funderat på att anmäla Cha-Cha, Sweetie och Nova till jaktprov i Skellefteå den 27/9. Och så ska jag nog anmäla       Cha-Cha till utställningen i Boden den 29/10. Måste nog ta mig i kragen och skicka iväg anmälningarna innan det är för sent.

Nu ska hundarna nattrastas, sen är det bråttom in i deras sovrum för där får man godis när man lagt sig ordentligt i bädden.

Ja, då får vi se vad morgondagen har att bjuda på.